...
0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Prikaži košaricoNa blagajno

0,00  0
Košarica

V košarici ni izdelkov.

Prikaži košaricoNa blagajno

Oblačila Royal Robbins

Ste radi oblečeni sproščeno? Oblačila Royal Robbins so prav to! Sproščena, udobna in izredno vsestranska. So oblačila, ki jih lahko nosite v službo, na kavo, izlet ali naslednjo pohodniško avanturo. Ja, prav ste slišali, lahko jih nosite cel dan, za vsako dogodivščino.

SPOZNAJ SPOTLESS

Spoznajte našo najljubšo, najlahkotnejšo in najbolj uporabno kolekcijo Spotless. Če se umažete na poti, v pisarni, z otroki na igrišču ali celo po sebi polijete rdečo vino, brez strahu uživajte v svojih dogodivščinah. Trpežen, zračen, hitro sušeč material s tehnologijo Stain Away sperete pod vodo in nadaljujete z opravki.

ODPOREN NA MADEŽE

Tkanine obdelane s tehnologijo Stain Resistant omogočajo, da se madeže enostavno spere pod tekočo vodo. Omogočajo enostavno odstranjevanje madežev na vodni osnovi med običajnim pranjem ali čiščenjem. Tehnologija HeiQ® Soil Release ne vsebuje fluora. Vlakna so hidrofilna – povečajo tako vpojnost kot tudi odvajanje vlage, tako da voda lahko vstopa v tkanino in prosto izstopi iz nje, s seboj pa potegne madeže.

Ali niso super za kampiranje in brezskrbna potovanja? Če se popackate, oblačila samo splaknete pod vodo in si prihranite nekaj sivih las, kako bi sicer to oprali. 

DOŽIVI, SPLAKNI, PONOVI

To je naš moto za udobje in svežino, ne glede na razmere.

Material je kombinacija 86 % poliestra in 14 % spandexa. Oblačila nudijo zaščito pred soncem UPF 50+ in so odlična izbira za vroče dni. Poleg tega se oblačila ne mečkajo, zložijo se na majhno prostornino in nudijo čudovit občutek nošenja.

Kaj je Royal Robbins?

Royal Robbins je blagovna znamka, ki je začela kot plezalna znamka, saj sta bila njena ustanovitelja Royal Robbins in njegova žena Liz plezalca. A ne kakršnakoli, ampak izjemno ozaveščena – če se je le dalo, sta plezala tako, da nista poškodovala skale. 

Leta 1967 je Liz postala prva ženska, ki je preplezala Half Dome v Yosemithu. To je bil čas, ko se je še plezalo v jeans hlačah in ko je Liz vsa strgana dosegla vrh, sta se odločila, da bosta začela izdelovati oblačila.

Danes pa znamka izdeluje trpežna, klasična outdoor oblačila za ljudi, ki ljubijo naravo; za ljudi, ki se zjutraj zbudijo in se “oblečejo za cel dan”. Oblačila so izdelana tako, da se hitro sušijo, ne mečkajo, so klasična in lepa. Delujejo na potovanjih, v pisarni, na letalu, večerji in pohodniški poti. #goeverywhere

Njihova filozofija je, da se zjutraj zbudiš in se oblečeš samo enkrat, ne glede nato kaj vse boš tisti dan počel. Oblačila so ‘casual’ in športna obenem.  Njihovi izdelki so narejeni kakovostno in imajo klasičen videz, ki ne gre nikoli iz mode. Oblačila so nosljiva več let, četudi se moda menja vsakih nekaj mesecev. Oblačila so na voljo tako za ženske kot moške.

Si želiš izvedeti, kako je oblačila znamke Royal Robbins ocenila NINA POTUJE?

e-Novice

Ste strastni ljubitelj pohodništva in narave? Vabimo vas, da se naročite na naše
e-novice, namenjene prav takšnim navdušencem, kot ste sami!
Strinjam se s pogoji pravilnika*
P.E Center
Krakovski nasip 4, 1000 Ljubljana
01 426 34 28
P.E Vič
Tržaška cesta 118, 1000 Ljubljana
041 446 780
trgovina.vic@annapurna.si

E-novice

Strinjam se s pogoji pravilnika*
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.

E-novice

Strinjam se s pogoji pravilnika*
Prijavite se na e-novičke in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in posebnih dogodkih.
info@annapurna.si
P.E Vič
Tržaška cesta 118, 1000 Ljubljana
041 446 780
P.E Center
Krakovski nasip 4, 1000 Ljubljana
01 426 34 28
Copyright © Annapurna 2023. Vse pravice pridržane.